Wednesday, November 18, 2009

Ogilvy & Mather Guangzhou Office - A Carnival of Ideas


Eskiden Ogilvy'li biri olarak... oranin kulturunu, yasam seklini, nefes alip verisini gormus ve cok cok sevmis biri olarak bu yaziyi yaziyorum...
Ogilvy gercekten super bir ajans. Orada calismis olmak, once stajer olup lay lay lom hayat surmus olmak sonra essek gibi calismis olmak bile super bir duygu! insanlarin ilk calistiklari mekanlar cok ozel ve onemli olur ya kendisi icin, belki o yuzden bu duygum... gercekten ilk'ti benim icin...
universitede David Ogilvy'nin reklam dunyasinin TANRI'si oldugunu ogrendikten sonra ilk ajans olarak orada calismis olmak muhtesem bir ego tatmini tabiki... ve simdi Dunyanin en guzel, en yaratici secilmis ofislerinin fotograflarina bakarken aralarinda Ogilvy'nin (ne yazik ki Turkiye ofisi degil ama olsun zaten burayi gordukten sonra TR ofisini gormeyin diyebilirim:) oldugunu gormek hatta bu kadar muhtesem yaratici bir ajans yapmis olduklarini gormek beni cok mutlu etti!
Adi da super - amaclari da oymus zaten Carnival of Ideas! Lunaparktan bir reklam ajansi... benim icin dream come true olurdu :)
sizler de gorun istedim!
NOT : cok yakinda sizlerle muhtesem Google ofislerini de paylasacagim...



2 comments:

Ceren said...

ilk is yeri hakkinda soylediklerin cok dogru ben de is degistirdikten sonra anladimç Belki de degisiklik o kadar da iyi bisey diil :)

Rakel said...

cerooo burda beraber calissak ne komik olurdukk dimii:))) butun gun atli karincanin ustunden inmezdik!! :) heheh