Thursday, November 12, 2009

GOD..I miss NY!


öncelikle HAPPY FRIDAY! :) hem de friday 13th...
ben bazı günler böyle uyanıyorum ve NEW YORK'u özledim diyorum! :( bugun de oyle bir gun... ne orada yasadim ne de baska bir sey.. sadece 1 kerecik gordum... ama cidden orayi gordugumden ve geri dondugumden beri cok ozluyorum. sokaklari, insanlarin rahatliklarini, giyim tarzlarini, havasini dusunuyorum ve keske orada olsam diyorum... tabiki yanimda da yine sevgilimle... parkta oturup yine yemek yesek, Central Park'ta otursak, Broadway'in ortasinda bisikletle gezsek, trafigi mahvetsek diyorum!:)
Fotograflar ceksek derken Scott Schuman'in NYC'de cekmis oldugu bu fotografi goruyorum ve kalbimden vuruluyorum... suanda ben o fotograf ceken kizin yerinde olmak istiyorum! o kilikta, NY'ta bugun ki gibi serin ama gunesli havada...
ve sonra bugun SONY'nin bu ilanini goruyorum... bu yaziyi yazmak sart oluyor!
NY'ta her yerde bu metro goruntusu var :) ve Sony'de cok cok guzel bir sekilde bunu ilana uygulamis... gercekten metroda herkesin kulaginda walkman/mp3/ipod tarzi aletler var..
suan sabah sabah SOHO'da olmak varken...
Carrie'nin dedigi gibi bitiyorum sozlerimi : GOD! I MISS NEW YORK...

5 comments:

kemal kestelli said...

new york bu.. insan bir kere gördü mü bir daha unutamıyor.. gerçekten o rahatlık nerde var ? şimdi canım gray's papaya'dan bir sosisli istedi bak :))

Rakel said...

bende sabret'ten yemek istiyorum suan.. ooh sokaklarda gezerkene :)

Nancy Levi said...

raku!!
bilemediğim bir sebepten dolayı masamın üstünde sony'nin reklamı duruyor! evden biri bunu print etmiş heralde kardeşim ama uyanınca gülme tuttu bunu görünce
:) çok başarılı bir reklam

felo'nun bu blog said...

belkidee bundan sonrakı NY seyahatini hep beraberr yaparızzz :) nasıı fikirr??

Rakel said...

super fikirrr! Eylul 2010 bayramı diyorumm!! autumn in new york!! :)